Villa Vardar 2 yatakodasına sahip, 4 kişi konaklama kapasitesine sahiptir.Salonda bulunan koltuktabir misafirin ağırlanması halinde 5 ve üzeri misafir kabul edilmektedir.
0-3 yaş arasındaki misafirlerimiz park yatakkullanılarak konaklama yapabilirler ve kapasiteye dahil edilmezler.
1.YatakOdası : Bir çift kişilikyatak, komodin, elbise dolabı, klima, ebeveyn banyosu bulunmaktadır.
2.YatakOdası : İki tekkişilik yatak, komodin, elbise dolabı, klima, ebeveyn banyosu bulunmaktadır.
Sağlanan Hizmetler
Klima, elektrik, su, tüp gaz.
Karşılama ve anahtar hizmeti.
Bilgilendirme hizmeti
10 gün üzeri konaklamalarda ara temizlik çarşaf değişimi
Ev, havuz ve bahçe bakımları
Minimum konaklama süresi altında temizlik ücreti alınmaktadır.
NOT: Günlük kampanyalardan faydalanmak için bize ulaşın
NOT: Doğa içerisinde konumlu tüm villa ve yazlıklarda kelebek, böcek, karınca, sinek vs çıkma ihtimali vardır. Buna karşı düzenli olarak ilaçlanmaktadır. Bu not bu ev ile ilgili olmayıp doğa içerisinde konumlu tüm evlerimiz için geçerlidir.
Villa giriş günü sizden hasar depozitosu alınacaktır. Bu ücret çıkış yapacağınız saatten 10 dakika önce yapılacak olan genel kontrolde herhangi bir aksaklık veya hasar olmaması durumunda tarafınıza iade edilir.

































